ΟΙ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

HELMEPA: Εκστρατεία ενημέρωσης μαθητών για τη ναυτιλία, το περιβάλλον, τις εφαρμοσμένες επιστήμες και τη μηχανική!

Πήγαινε κάτω

HELMEPA: Εκστρατεία ενημέρωσης μαθητών για τη ναυτιλία, το περιβάλλον, τις εφαρμοσμένες επιστήμες και τη μηχανική! Empty HELMEPA: Εκστρατεία ενημέρωσης μαθητών για τη ναυτιλία, το περιβάλλον, τις εφαρμοσμένες επιστήμες και τη μηχανική!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Παρ Οκτ 07, 2011 10:37 pm

HELMEPA: Εκστρατεία ενημέρωσης μαθητών για τη ναυτιλία, το περιβάλλον, τις εφαρμοσμένες επιστήμες και τη μηχανική! Poster-HELMEPA-2011%25255B1%25255D

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://www.helmepajunior.gr/dnews2.php?article_id=387

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως, για μια ακόμα φορά, το Βρετανικό κοινωφελές ίδρυμα "The Lloyd's Register Educational Trust" (The LRET) ενέκρινε και αποφάσισε να χρηματοδοτήσει πρόταση που του υπέβαλε η HELMEPA για πραγματοποίηση εκστρατείας την τριετία 2011-2014.

Η κοινή εκστρατεία HELMEPA/LRET περιλαμβάνει δράσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και του ευρύτερου κοινού για τη ναυτιλία, το περιβάλλον, τις εφαρμοσμένες επιστήμες και τη μηχανική, υπογραμμίζοντας την αξία της συνεργασίας!

Η εκστρατεία δίνει την ευκαιρία κυρίως στη νεολαία, αλλά και σε όσους ζουν σε περιοχές μακριά από την Αθήνα, να ενημερωθούν για τα παραπάνω επισκεπτόμενοι κινητή περιβαλλοντική έκθεση, παρακολουθώντας ημερίδες για τα απορρίμματα στη θάλασσα και παίρνοντας μέρος σε εθελοντικές δράσεις που θα γίνουν στον τόπο τους.

Η περιβαλλοντική αυτή εκστρατεία HELMEPA/The LRET αρχίζει στο τέλος Οκτωβρίου 2011 και μέχρι το Σεπτέμβριο 2012 θα επισκεφτεί το Βόλο, την Ηγουμενίτσα και την Καστοριά, μένοντας δύο εβδομάδες σε κάθε πόλη. Θα ακολουθήσουν Καβάλα, Κομοτηνή, Χαλκιδική, Αλεξανδρούπολη, ʼνδρος, Κάλυμνος, Κρήτη, Λέσβος και Ναύπλιο στις επόμενες δύο σχολικές περιόδους.

Ελπίζουμε ότι, όταν το πρόγραμμα ολοκληρωθεί το 2014, ένα σύνολο 15.000 παιδιών θα έχουν λάβει μέρος σε περιβαλλοντικές δράσεις και θα έχουν παρακινηθεί αναλόγως, ενώ ένα σύνολο 450.000 κατοίκων θα έχουν επωφεληθεί από την πρωτοβουλία της HELMEPA και του The LRET.

Σημείωση:
Το Βρετανικό κοινωφελές ίδρυμα The Lloyd's Register Educational Trust (The LRET) έχει βασικό σκοπό την υποστήριξη εξελίξεων στους τομείς εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και έρευνας στις μεταφορές, τις επιστήμες και την τεχνολογία σε παγκόσμιο επίπεδο προς όφελος όλων.

ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 1035
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης