ΟΙ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους για τη Θάλασσα

Πήγαινε κάτω

Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους για τη Θάλασσα Empty Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους για τη Θάλασσα

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Παρ Οκτ 07, 2011 11:19 pm

04/10/2011

Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους για τη Θάλασσα


H HELMEPA ανακοινώνει Διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους ή ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους με τίτλο "Η Θάλασσα και Εμείς - Δεσμοί μεταξύ των Ωκεανών και Kαθημερινών μας Δραστηριοτήτων" (Seas and us - Links between Ocean and Daily Life Activities).

Το Διαγωνισμό διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης για τις Θαλάσσιες Επιστήμες και την Τεχνολογία - EurOcean με έδρα την Πορτογαλία προς τιμήν του πρώτου Προέδρου του EurOcean, Καθηγητή Mário Ruivo και σε αναγνώριση του έργου του στον τομέα των θαλάσσιων επιστημών και της έρευνας σε εθνικό, Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τη σημασία των Ωκεανών και την προσφορά τους στην ανθρωπότητα.

Στην πιο πρωτότυπη ταινία θα απονεμηθεί το Βραβείο "Professor Mario Ruivo", το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 5.000 EUR που θα μοιραστεί στους νικητές των Κατηγοριών Α' (παιδιά ηλικίας 12-18 ετών) και Β' (νέοι ηλικίας 18-21 ετών).

Η απονομή του επάθλου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή για τη 10η Επέτειο του EurOcean στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των νικητών καλύπτονται από τους διοργανωτές.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές από μεμονωμένα άτομα ή ομάδες παιδιών, μέλη των περιβαλλοντικών προγραμμάτων "Παιδική HELMEPA" ( http://www.helmepajunior.gr) και "Ναυτίλοι" (www.helmepacadets.gr).

Οι υποψήφιες ταινίες πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα ή να έχουν αγγλικούς υπότιτλους, μέγιστη διάρκεια μέχρι 15 λεπτά, μέγεθος μέχρι 700MB και να έχουν εγγραφεί σε DVD σε μία από τις ακόλουθες μορφές: JPG, JPEG, PNG, GIF, FLV, WMV, AVI, MP4, MOV.

Οι υποψήφιες ταινίες πρέπει να σταλούν στα γραφεία της HELMEPA, Περγάμου 5, Νέα Σμύρνη 171 21, μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 και να συνοδεύονται από Δήλωση Συμμετοχής (Entry Form), την οποία για μεμονωμένα άτομα θα βρείτε στο σύνδεσμο

http://www.eurocean.org/np4/file/2279/Prize_Mario_Ruivo_Individual_Entry_Form.pdf και για ομάδες νέων στο σύνδεσμο http://www.eurocean.org/np4/file/2279/Prize_Mario_Ruivo_Team_Entry_Form.pdf .

Στη συνέχεια, οι ταινίες από την Ελλάδα θα προωθηθούν στο EurOcean, το οποίο θα αξιολογήσει όλες τις Ευρωπαϊκές συμμετοχές.

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ http://www.helmepajunior.gr/dnews2.php?article_id=386

ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 1035
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης